1 Haziran 2012 Cuma

AVG Internet Security 2012

AVG eski anti virüs yazılımlarından geriye kalmayı başlayan programlardan biri. Programın ücretli sürümü yanı sıra çok kullanılan bir ücretsiz sürümü bulunmakta. Program her zaman güncel ve çok üst düzey koruma sağlıyor. Bunu yaparken bellek kullanım oranı bir yerde kalıyor ayrıca içerisinde virüs yanında bir çok farklı uygulama gömülü durumda. Günümüzde en büyük potansiyel tehlike olan sosyal ağ virüslerine karşıda koruma sağlayan programı seçkin sitelerimizde şu şekilde görüyoruz.

Tamindir(Yeşim Halıcı)



AVG Internet Security 2012 bilgisayarınızı korumakla kalmayıp hızını artırıyor. Hem çevrim içi hem çevrim dışı ortamda güvenlik tehditlerine karşı önlem alan yazılım, sistemi yoran ve yavaşlatan uygulamaları da takip ediyor.
Tüm Koruma Sistemleri Tek Üründe
  • Ödüllü Virüs Koruması: Virüs, casus yazılım, trojan, spam gibi aklınıza gelen her tür zararlı yazılıma karşı bulut ve topluluk temelli yapısıyla güncel ve tam koruma sağlar.
  • Kimlik Koruması: İnternetteki sanal kimliğinizi dolandırıcılardan korur.
  • Akıllı Tarama: Daha önce taradığı ve güvenli olduğundan emin olduğu dosyaları tekrar tarayarak zaman kaybetmez ve sistemi gereksiz olarak yormaz. Oyun moduyla çevrim içi oyunlardaki tehditlerden sizi korur.
  • Link Tarayıcı: Geliştirilen link tarama özelliğiyle kullanıcılar güvenlik tehditi içeren siteler konusunda uyarılır.
  • Sosyal Ağ Koruması: Facebook, Twitter, MySpace hesaplarına gelen linkler otomatik olarak taranır.
  • Güvenlik Duvarı: Hacker'lara karşı güvenlik duvarı ile tam güvenlik.
  • Sistem Araçları: Kolay sistem yönetimi ile bilgisayarın tüm kontrolü elinizde. Sistem optimizasyonuyla daha hızlı çalışan bir bilgisayar elde edilir.
  • Spam Koruması: E-postaları tarayarak bu yolla girmeye çalışan tehditleri önler.
AVG Internet Security 2012 Sürüm Güncellemeleri
  • AVG Accelerator: Dosya indirmelerini ve sistem başlangıcını hızlandıran bu özelliğin Flaş ve HD video desteği sayesinden çevrim içi videoları daha hızlı izleyebileceksiniz.
  • AVG Advisor: Sistemde çalışan uygulamaları monitörleyen yazılım, kullanıcılara optimizasyon önerilerinde bulunuyor. Örneğin Firefox, Internet Explorer ve Google Chrome tarayıcıları aşırı bellek kullanarak sistem performansını etkilemeye başladığı zaman AVG yeniden başlatma önerisinde bulunuyor.
  • Daha hızlı tarama.
  • Daha az bellek kullanımı.



AVG Anti-Virus Free Edition daha az yer kaplayan ve bellek kullanımını bir önceki sürüme oranla azaltan yeni sürümüyle karşımızda. Daha hızlı tarama iddiasını daha iyi bir performansla birleştiren yazılım, arayüz tasarımında önemli bir değişiklik içermiyor. Program sahte antivirüs yazılımlarını tanıma konusunda geliştirilmiş.

Özellikle sadece internette gezen ve sosyal ağ servislerini kullanan kişilere uygun olan AVG Anti-Virus Free Edition, 10 yıllık bir tecrübenin ürünü. Güçlü ve sürekli güncellenen yapısı ile tam bir koruma sağlayan bu program dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. AVG Anti-Virus Free Edition bulut bilişim ve topluluk koruma ağından beslenen düzenli güncellemelerle yeni tehditlere karşı hep tetikte.
Virüs veritabanı güncellemeleri ile her zaman en güncel tehditlere karşı hazır durumda bulunan AVG Anti-Virus Free Edition yüksek derecede koruma sağlıyor. Yerleşik koruma kalkanı, casus yazılımlara karşı anti-spyware özelliği, e-posta tarayıcı, güvenlik eklentileri, istek üzerine veya otomatik tarama ve testler gibi seçenekler ile mümkün olan en üst düzey korumayı sizlere ücretsiz sunan bu yazılım bilgisayarınızın performansında da hiçbir yavaşlamaya sebep olmadan verimli bir şekilde çalışabiliyor.
AVG Resident Shield (Yerleşik Koruma Kalkanı) özelliği ile sisteminizde gerçek zamanlı bir koruma yapabilecek ve anlık dosya alışverişlerinde güvende olacaksınız.
AVG LinkScanner arama motorlarında yaptığınız arama sonuçlarına göre siteleri denetler ve güvenlik derecelendirmelerini arama motoru sonuçları listesinde gösterir. Bu sayede güvenli olmayan sitelerden ziyaret etmeden uzak durabilirsiniz.

E-mail Scanner aracı gelen ve giden tüm e-postalarınızı virüs taramasından geçirir.
AVG Sosyal Ağ Koruması ile sosyal ağlardaki güvenliğinizde artık koruma altında olacak.
Tamindir'den indir(Tavsiye ederim)

İndir(32-Bit)

İndir(64-Bit)


Çevrimiçi olduğunuzda güvenli bir şekilde gezinmek, arama yapmak, dosya indirmek, bankacılık işlemleri ve alışveriş yapmak istediğinizi biliyoruz. En gelişmiş koruma ürünümüz olan AVG Internet Security ile endişe duymadan çevrimiçi deneyim yaşayabilirsiniz. Internet Security'nin birden fazla koruma katmanı kimlik hırsızlığı, istenmeyen e-posta veya virüsler için tasalanmamanız gerektiği anlamına gelir. Ve üstelik zararlı siteleri yanlışlıkla ziyaret etmenizi bile önleyecektir.
  • Bu, bilgisayarınızı yavaşlatmayan, daha hızlı ve daha akıllı bir güvenlik programıdır.
  • AVG'nin yeni Identity Protection teknolojisi sayesinde, çevrimiçi bankacılık işlemlerinizi ve alışverişlerinizi kimlik hırsızlığından korkmadan güvenli bir şekilde yapın
  • LinkScanner® siz bir bağlantıya tıklamadan önce gerektiğinde web sayfalarını kontrol eder, böylece Internet'te güvenle gezinebilir ve arama yapabilirsiniz.
  • Fotoğraflarınızı ve diğer dosyalarınızı kazayla virüs bulaşma riski olmaksızın arkadaşlarınızla Anlık Mesajlaşma ve sosyal ağlar üzerinden paylaşın
  • Müzik ve uygulamaları güvenle indirin
  • Gelen kutunuzu kimlik avcılarından, dolandırıcılardan ve istenmeyen e-posta göndericilerinden koruyun, böylece e-postanızı arkadaşlarınızla ve ailenizle haberleşmek için rahatça kullanın
  • Gelişmiş virüs tarayıcımızla sürekli yüksek hızda tarama performansının keyfini yaşayın
  • Her an ve dünyanın her yerinde bunların tümü artı ücretsiz çevrimiçi uzman desteği

Full sürümünün linkini yakın bir zamanda görebileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunun hakkındaki düşüncenizi paylaşır mısın? :)