11 Ocak 2012 Çarşamba

ve 11. gün

2012'ye gireli 11 gün oldu. İstatistiklere göre 2012'nin girişinde harcanan para 2001 yılı topamında eğlenceye harcanan para kadar para harcanmış yeni yıl kutlamalarında. Şimdi neden 2001 dedim merak ettiniz belki aslında biliyorumki hepiniz anladınız. Evet istatistikler ülkemizin ne kadar çok geliştiğini gözler önüne seriyor ve ne kadar zenginleştiğinin. Aslında o değilde insanlar parayı gıda, konut gibi temel ihtiyaçlar yerine böyle eğlence tarzı şeylere harcıyorlar.
Deyip duruyorlarya Amerika İsrail işte biz onlardan da fazla para harcadık 2012 girişinde. Daha 11 gün oldu ama görüyoruzmuyuz İran'daki gerilimi? Biliyoruz dimi Amerika yanındayız düşünelim şimdi. Paralı Doğu ve müslümanlar mı yoksa krizlerde olan Batı mı? Ya tarafsızlık o zaman diyeceklerki Sam Amcalar "bizi bu zor durumda böyle bırakırsanız..." tabi El-Hacı'larıda unutmayalım "Biz sizin din kardeşiniziz". Biz mecbur o "..." yüzünden muhtemel olarak Batı da yer alacağız mecburen ama biz sesimizi çıkaralım ki din gücümüz ve parayı elimizle itmeyelim.
Uyan artık Müslüman Batı'da ne adalet var nede para... Görüyoruz Fransa'daki düşüncelere kelepçe vurmayı bırakın onların operasını bırakın balesini. Onlar kendi halk müziği olan operayı dinliyor. Halk dansı balesini yapıyor tarihten. Tabi görüyoruz ayrıca onlarda para olmadığını Yunanistan İspanya yakında Fransa ve diğerleri. Hala Arap ekonomileri dimdik ayakta...

UYAN ARTIK UYAN.................




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunun hakkındaki düşüncenizi paylaşır mısın? :)